Uorganiseret vinsmagning 01.02.2017

Brugte en aften på at tale om vores visioner og ideer for butikken og så lige smage fire dejlige vine. Som sædvanligt er alt smagt blindt.

Først komme Chateau Lynch Moussas, 1995. Tydeligt træpræg, Støv og Tobak i næsen. Relativt lys i farven, ret let og fin. Solbær, grafit og cedertræ. Ikke en stor vin, men bedre end producentens generelle rygte. 90 pts.

Derefter fik vi Frederic Esmonin, Gevrey Chambertin, Jouises, 2013. Det var en dejlig vin med en læskende syre og fin næse med pink grapefrugt, et lille touch af svovl/krudtrøg (som man tit ser i Spätburgunder, hvilket fik flere til at gætte dette) og kirsebær. 91 pts.

Saint Prefert, Chateauneuf du Pape, 2010 var en kraftig vin (og det skal den jo også være) med en lidt varm alkohol fornemmelse, kogt selleri, fennikel, skovbær og et touch af surdej i næsen. 90 pts.

Til slut fik vi et glas Weingut Hain, Riesling Auslese, Piesporter Goldtröpfchen, 2009#. Det var et super lækkert glas sød og frisk mosel riesling. God syre. Dejligt at slutte af på. 92 pts.

/Thomas Løkkebø

Note om uvildighed (eller mangel på samme). Vi sælger vin og er derfor per definition ikke uvildige. Vi prøver dog altid i vores smagenoter, at være fair og rimelige. Vi smager alle mulige vine, og selvfølgelig også vine som vi sælger. Vine vi har en direkte eller indirekte økonomisk interesse i, er markeret med # efter vinens navn.

Skriv et svar

da_DKDanish