VINSMAGNING

OPLEV VORES HYGGELIGE VINSMAGNINGSLOKALE MED PLADS TIL 18 PERSONER

I vores store smagelokale, afholder vi vinsmagning efter aftale. Send en mail eller kom og få en snak med os om de mange muligheder, der findes for at lave et arrangement, der passer netop til dit behov. Vi kan afholde temasmagninger, vertikalsmagninger, blindsmagninger og smagninger med fokus på at lære deltagerne om specifikke områder eller druetyper.
Hvis du er medlem af vores vinklub, vil du blive inviteret til smagninger jævnligt. Det er også en mulighed for at mødes med andre vin interesserede, og blive en del af det voksende vin netværk, som findes i Esbjerg og omegn.
Smagningerne foregår på et niveau, hvor ALLE kan være med. Der findes INGEN dumme spørgsmål til vores smagninger. Vi garanterer, at i kommer fra smagningen en stor oplevelse rigere.

BLIV MEDLEM AF VORES VINKLUB

ESBJERG VINKLUB ER FOR ALLE DER GERNE VIL FORDYBE SIG I VINENS VERDEN

Vi vil bestræbe os for at have vine i alle prisklasser og når du er medlem, vil du altid få 15% rabat på alle vinene.

Ud over de specielle vin tilbud vil der min. 1 gang om måneden være vinsmagning for 18 personer, hvor man skal tilmelde sig efter først til mølle princippet.
Der er egen betaling, men prisen dækker kun omkostninger på vinene.

Følg med på facebook og i vores nyhedsbreve.

Tilmeld dig vores vinklub
BLIV MEDLEM NU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

VORES WEBSHOP

SE OG KØB DE VINE VI SELV IMPORTERER HER
Besøg vores butik i Rolfsgade 75, hvor vi har et kæmpe udvalg af nøje udvalgte røde, hvide, mousserende, port og desservine.