VINBUTIK

VI BESTRÆBER OS PÅ AT HAVE NOGET FOR ENHVER SMAG
Vi HAR ÅBENT HVER FREDAG FRA 14-18 OG LØRDAG FRA 10-14

Konceptet er et vinsted, med tre elementer:

1. Vinbutik

En lækker vinbutik, med et stort udvalg af spændende vine fra hele verden. Vi bestræber os på at have noget for enhver smag. Der er også plads til vinsmagninger og andre arrangementer.

2. Vinbank

En “bank” indeholdende juveler fra vinens verden. Her finder man ældre, sjældne, skøre, utrolige, mystiske vine, som man normalt aldrig/meget sjældent finder i en almindelig vinbutik. Og her kan man indlevere sine egne sjældne vine til salg, og på den måde give andre en stor oplevelse. Rummet er temperaturstyret og mørkelagt.

3. Vinklub

Medlemmer af vinklubben får 15% rabat på samtlige vine i butikken. Der bliver også afholdt mindre smagninger for klubbens medlemmer fra tid til anden. Vinklubben bliver også omdrejningspunktet for de større vinsmagningerne i butikken, der kun sendes ud til vinklubbens medlemmer. Og et forum, hvor der snakkes vin og sendes fordelagtige tilbud ud på vin.

BLIV MEDLEM AF VORES VINKLUB

ESBJERG VINKLUB ER FOR ALLE DER GERNE VIL FORDYBE SIG I VINENS VERDEN

Vi vil bestræbe os for at have vine i alle prisklasser og når du er medlem er der altid 15 % rabat på hele sortimentet.

Ud over de specielle vin tilbud vil der min. 1 gang om måneden være vinsmagning for 18 personer, hvor man skal tilmelde sig efter først til mølle princippet.
Der er egen betaling, men prisen dækker kun omkostninger på vinene.

Følg med på facebook og i vores nyhedsbreve.

Tilmeld dig vores vinklub
BLIV MEDLEM NU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

VORES WEBSHOP

SE OG KØB DE VINE VI SELV IMPORTERER HER
Besøg vores butik i Rolfsgade 75, hvor vi har et kæmpe udvalg af nøje udvalgte røde, hvide, mousserende, port og desservine.